Teherautó és személyautó karambolozott Sorokpolány közelében

Egy kanyarban csúszott meg az Opel, majd egy teherautó oldalának csapódott. Ketten megsérültek.

Egy Opel Astra tartott csütörtök délután Sorokpolány irányába, amikor a Nemesrempehollósi elágazónál a szakadó esőben egy S-kanyar után megcsúszott az autó, majd egy szemből jövő teherautó oldalának csapódott. A személykocsiban ülő négy ember közül ketten - az elől ülők - könnyebben megsérültek. Az ütközéstől a teherautó lecsúszott az útról és félig az árokban állt meg, sofőrje nem sérült.

Teherautó és személyautó balesete Sorokpolány közelében
Teherautó és személyautó balesete Sorokpolány közelében
Horváth Balázs

Bár sokszor és sok helyen elhangzik, de ezúton is felhívnánk mindenki figyelmét, hogy esőben nem csak a fékút nő meg, de egy esetleges vízátfolyásnál az autó felúszhat a vízen és irányíthatatlanná válhat, ezért fokozott óvatossággal haladjunk. A rossz minőségű magyar utakon gyakran előforduló nyomvályúkban szintén megállhat a víz, ez is balesetveszélyes. Nem csak télen, de ilyenkor is figyelni kell a gumik állapotára, hiszen az életünk múlhat rajtuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra