Részegen hajtott a busznak, szerelmi bánata volt - videón nyilatkozik a sofőr

Szerelmi bánata volt, ezért itta le magát egy férfi Szombathelyen, majd autóba ült és egy busz hátuljának ütközött fékezés nélkül.

Szerelmi bánata volt, ezért itta le magát egy férfi Szombathelyen csütörtök délután, majd beült az autójába és elindult Bükre feleségéhez, aki még egy esélyt adott neki. Szombathelyen a Hunyadi útig jutott, ahol szinte fékezés nélkül hajtott neki a Vasi Volán egyik garázsmenetben közlekedő helyi járatos buszának hátulról.

Részegen hajtott neki a busznak az opelos
Részegen hajtott neki a busznak az opelos
Horváth Balázs

Az Opel totálkáros lett és a busz is megsérült, de személyi sérülés nem történt, mivel a buszon a sofőrön kívül szerencsére senki sem utazott. A baleset után az opelos elismerte felelősségét és először rendőrt sem akartak hívni, a papírok kitöltése közben derült ki, hogy a személyautó sofőrje valószínűleg ittas, így mégis helyszínelést kért a busz sofőrje.

Nyilatkozik a vétkes sofőr

Ekkor mondta el a férfi, hogy szerelmi bánatában itta le magát, de "csak egy kicsit ivott többet mint kellett volna". A helyszínen a baleset után háromnegyed órával információink szerint a rendőrök 1,09 ezrelékes véralkoholszintet mértek a férfinél, ez közepes ittasságot jelent és ha valaki így vezet, az már a bűncselekmény kategóriába tartozik. Videónkban a férfi saját maga mondja el mi történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló