Motoros ütközött a Volkswagennek az Óperint utcában

Információink szerint zúzódásokkal és agyrázkódással megúszta a balesetet a segédmotorjával egy kanyarodó személyautónak csapódó férfi. A helyszínelést garázdaság is tarkította.

A Savaria Egyetemi Központ felől közlekedő Volkswagen Passat az Óperint utcába próbált bekanyarodni vasárnap kora este, amikor egy a cipőgyár felől érkező segédmotor az oldalának csapódott. Úgy tudjuk, az autót vezető hölgy csak az ütközéskor vette észre a motorost.

Motoros és VW balesete, majd garázdaság az Óperint utcában
A motorost a mentők kórházba szállították
Bonyhádi Zoltán

A férfit a mentők kórházba szállították, szemtanúk elmondása szerint zúzódásos sérüléseket szenvedett, de szinte biztos az agyrázkódás is, mivel elég zavartan viselkedett.

Garázda közjáték a helyszínelés alatt

Motoros és VW balesete, majd garázdaság az Óperint utcában
Az agresszív férfit megbilincselték, majd előállították
Bonyhádi Zoltán

Röpke tíz percre megállt a baleseti helyszínelés, mivel egy a helyszínen bámészkodó férfi megütött egy a környéken lakó, szintén ott nézelődőt. Rövid dulakodás után a baleset helyszínét biztosító, illetve a körülményeket rögzítő rendőröknek sikerült megfékezni az agresszíven viselkedő embert, majd a helyszínre kiérkező kollégáiknak átadva folytathatták a munkát. Nem csak mi, de a környéken lakó szemtanúk is értetlenül állnak az eset előtt, hiszen semmilyen előzménye nem volt a történetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló