Hat életveszélyes sérült Tompaládonynál - videóval

Két mentőhelikopter érkezett Tompaládony határába, miután egy szlovák rendszámú BMW ütközött egy magyar rendszámú Citröen kisáruszállítóval.

Frissítés: 18:30 Elszállították a roncsokat

A Citroen elszállítása után feloldották az útzárat a 84-es úton. Az egyik szakember elmondta: ennyire összetört BMW-t még nem látott és csoda, hogy mindenki életben maradt. A BMW gyakorlatilag az elé forduló Citroen jobb első kerekénél csapódott be, fék nélkül. A sérülteket a tűzoltóknak kellett kivágniuk, de ezután sem indulhattak egyszerre a mentők, a sérültek állapota miatt. Az egyik mentőhelikopter Budaőrsről érkezett,
Hat életveszélyes sérült a tompaládonyi balesetben
Sérültet látnak el a 84-es út mellett
Tánczos Mihály

Frissítés: 17:06

Felszállt a második mentőhelikopter is, ami Győrbe viszi az egyik életveszélyes sérültet. Információink szerint a szlovák rendszámú BMW-ben magyarok utaztak. Sikerült beszélnünk annak a teherautónak a sofőrjével, aki a BMW után haladt, ő elmondta a Nyugat.hu-nak, hogy a szemből érkező kisáruszállító a kanyarból kiérve padkára futott, majd keresztbefordult az úton.

Hat életveszélyes sérült a tompaládonyi balesetben
Hat életveszélyes sérült a tompaládonyi balesetben
Tánczos Mihály

A BMW nem ment gyorsan és a teherautósofőr szerint az ütközés elkerülhetetlen volt. A férfi azt is elmondta, hogy sajnos semmit nem tudtak tenni a mentők értesítésén kívül, mivel mindenki beszorult a roncsokba.

A mentés videón

A nyomok alapján arra lehet következtetni, hogy a Citroen a kanyarban lement a padkára, innét próbálta meg a sofőr visszakormányozni az autót az útra amikor kisodródott.

Korábban írtuk:

Cikkünk megjelenésének pillanatában is két embert stabilizálnak a mentők az út szélén Tompaládony határában a 84-es úton. Két mentőhelikopter érkezett a helyszínre, egyelőre még a rendőrök sem tudják pontosan mi miatt fordult keresztbe a Citroen Jumper. A balesetben megsérült hat ember mindegyike életveszélyes állapotban van, kettejük állapota jelenleg is kritikus.

Hat életveszélyes sérült Tompaládonynál
Hat életveszélyes sérült Tompaládonynál
Nyugat.hu

Négy mentőgépjármű is van még a helyszínen és feltehetőleg az út még két-három órán keresztül biztosan lezárva marad.

Hat életveszélyes sérült a tompaládonyi balesetben
Itt futott padkára a Citroen, a kanyar után ütközött a BMW-vel
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló