Meghalt egy szombathelyi egyetemista

A fiú a második emeletről esett ki, a mentők már nem tudtak rajta segíteni. Órákig feküdt a kollégium előtt.

Szerda reggel jelezték a mentőknek, hogy egy fiú fekszik a Pável Ágoston kollégium ablaka alatt a betonon, valószínűleg a második emeleti ablakból eshetett ki. A kiérkező mentők a 22 éves egyetemistán már nem tudtak segíteni, valószínűleg órákkal korábban meghalt már.

A helyszíni információink alapján a bakonycsernyei S.G.Á. hajnali fél 4 körül érkezett vissza a kollégiumba bódult állapotban, majd felment a szobájába. Feltehetőleg a fejét akarta "kiszellőztetni" egy kollégiumi társa szerint. Kihajolt az ablakon, ekkor zuhanhatott ki a betonra.

Innen zuhant ki a fiú
Ide esett a fiú az ablakból
Tánczos Mihály

A fiú szobája a második emeleten van, de az épület kialakítása miatt körülbelül három emeletnyit zuhant. A kollégium és a tűzoltóság közötti járdáról a fiú testét látni sem lehetett egy betonfal miatt. Úgy tudjuk, csaknem három órával a fiú a kollégiumhoz való megérkezése után, reggel negyed 7 körül vette észre a szobatársa, hogy nyitva az ablak és azon kinézve meglátta társa mozdulatlan testét. Információink szerint addigra már több órája halott lehetett.

Mécses ég a fiúért a betonfal tövében
Mécses ég a fiúért a betonfal tövében
Tánczos Mihály

Azonnal jelezte, hogy baj van, ekkor értesítették a mentőket, akik megpróbálták újraéleszteni, de az nem sikerült. A Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

A Pável Ágoston Kollégium Magyar utcai épülete
Bonyhádi Zoltán

A fiú a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának földrajz szakos hallgatója volt, úgy tudjuk két éve lakott már ebben a kollégiumban.

[gallery="8113" picture="191102" title="Fekete zászló lobog a kollégium bejáratánál"]
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló