Babája előtt bántalmazta a támadó az anyát (Videó)

Belökte a lakásába az ismeretlen támadó a babájával hazaérkező nőt, majd súlyosan bántalmazta. Az asszonyt műteni kell, a baba jól van. A rendőrség keresi a támadót.

Brutális támadás

11 hónapos gyermeke előtt vert össze egy ismeretlen férfi egy szombathelyi nőt - erősítette meg a nyugat.hu tegnap éjszakai információját a súlyosan sérült nő férje. A nemzetközi fuvarozásban dolgozó férfi Pozsonyból tartott hazafelé, amikor értesült arról, hogy feleségét megtámadták és súlyosan megsérült.

A szombathelyi Bem József utca egyik négyemeletes tömbházának földszintjén laknak albérletben Hodásziék. A lépcsőház bejáratán jól látszanak még a helyszínelők ténykedésének nyomai. Ujjlenyomatokat vettek kedden este az ajtóról. Szerdán reggel a házból kilépő kerékpáros nő semmit nem tudott arról, mi történt a lépcsőházukban, mint ahogy a bevásárlásból éppen hazaérkező asszony sem. Egyikőjük látta ugyan a rendőrautókat, de nem gondolt arra, hogy éppen az ő lépcsőházukban történt valami.

A megtámadott nő férjének elmondása alapján felesége délután hat órakor ért haza 11 hónapos kislányukkal. A lépcsőházban egy férfi állt, aki odalépett a nőhöz, amikor az nyitotta a földszinti bejárati ajtót és megkérdezte, ismer-e egy bizonyos N.A.-t? A nő jóhiszeműen válaszolt, ám ekkor a férfi durván belökte az asszonyt a lakásba és bezárta az ajtót.

Késő estig helyszíneltek a rendőrök
Késő estig helyszíneltek a rendőrök
Tánczos Mihály

"Tedd a babát az ágyra és vetkőzz! Tetszel nekem!" - utasította a férfi a halálra rémült nőt, aki védekezni próbált. Támadója ekkor többször arcon ütötte, majd elmenekült. Nemi erőszakra nem került sor, a nő súlyosan megsérült, szerdán műteni kell. A babának az ijedtségen kívül nem esett bántódása. Úgy tudjuk, a lakásból nem tűnt el érték, a támadó az asztalon lévő navigációs berendezést sem vitte magával.

Délután hat órakor még világos volt - ebben a házban történt a támadás
Délután hat órakor még világos volt - ebben a házban történt a támadás
Tánczos Mihály

A férj most új albérletet keres családjának, ebben a lakásban érthető okból nem akarnak maradni. A férj bízik abban, hogy mielőbb elkapja a rendőrség felesége támadóját és méltó büntetést kaphat a brutális férfi.

Az ágy melletti szőnyegből nem tudták kimosni a vérfoltokat
Az ágy melletti szőnyegből nem tudták kimosni a vérfoltokat
Tánczos Mihály

Kérjük Olvasóinkat, hogy ha március 27-én 18 óra körüli időben gyanús alakot véltek látni a Bem József utca környékén és róla bármilyen használható információt tudnak adni, akkor ezt osszák meg a rendőrséggel!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A folyamatban lévő ügyről bővebb információt egyelőre nem közöltek.

Már húsvétra készült a család - a babának nem esett baja
Már húsvétra készült a család - a babának nem esett baja
Tánczos Mihály

Korábban írtuk

A nyugat.hu információi szerint kórházba szállítottak egy nőt Szombathelyen, a Bem József utcai lakásából kedden este. Meg nem erősített információink szerint egy férfi támadt rá az éppen hazaérkező asszonyra és bántalmazta. Egy környékbeli szerint egy csecsemő is volt a lakásban, ezt azonban eddig semmilyen más forrás nem erősítette meg.

A nyomozók késő estig helyszíneltek a lakásban. Szerdán próbálunk bővebb információkat begyűjteni az esettel kapcsolatban és megkérdezzük a rendőrséget is, mi történhetett a házban?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló