591 lesz a benzin keddtől Horvátországban

A kormány augusztus 16-ig szabályozta az árakat.

A horvát kormány csökkentette az üzemanyagok kiskereskedelmi árát. Keddtől a benzin kiskereskedelmi ára 11,30 kuna (590,76 forint), a gázolajé 12,14 kuna (634,68 forint) lesz. Az árakat szabályozó kormányrendelet augusztus 16-ig lesz érvényben.

Az árszabás a benzin és a gázolaj esetében egyaránt 0,65 kuna/liter kiskereskedelmi árrést határoz meg, és az ország összes kiskereskedelmi töltőállomására vonatkozik. A horvát kormány szerint a beavatkozás nélkül a benzin és a dízel ára is két kunával (104 forinttal) növekedne éjféltől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek