Öt jogosítvány nélküli sofőrt is elcsíptek a vasi rendőrök

Volt egy enesei, egy pápai, egy csonkahegyháti, egy kelédi, meg egy kőszegi is.

A Vas megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy enesei, egy pápai, egy csonkahegyháti, egy kelédi, valamint egy kőszegi sofőrrel szemben intézkedtek, akik úgy ültek a volán mögé, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. Velük szemben engedély nélküli vezetés miatt indult szabálysértési eljárást indítottak az illetékes rendőrkapitányságokon – közölte kedden a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egyiküket pedig ki is emelték, ugyanis nem elég, hogy nem volt jogosítványa, de még ittas is volt, el volt tiltva a vezetéstől, ráadásul egy forgalomból kivont autóval közlekedett, amin nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem.

Mint írják, a pápai sofőrt a 86-os számú főúton vonták intézkedés alá és már rögtön az igazoltatásnál kiderült, hogy a Veszprémi Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől. Az autón pedig nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás és kivonták a forgalomból is.

A rendőrök meg is szondáztatták a 30 éves sofőrt és a teszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is előállították.

Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, míg a további szabályszegések elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak – zárult a közlemény.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek