Súlyos baleset Nádasdnál

Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, aki autószállító elé hajtott Nádasdon. A sofőr nem volt bekötve, kirepült az autójából.

Körülbelül harminc métert repült az a sofőr, aki egy alsórendű útról érkezve figyelmetlenül akart áthajtani a 86-os főúton Nádasdnál csütörtök délután.

Úgy tudjuk, a sofőr nem használta a biztonsági övét és életveszélyes állapotban szállították a kórházba. Információink szerint a baleseti helyszínelőkön kívül nyomozók is érkeztek a helyszínre.

Súlyos baleset Nádasdon
Súlyos baleset Nádasdon
ifj. Tárnai Tamás

Később további részletekkel jelentkezünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló