Beszóltak a Fidesz frakciónak

Sárváron hirdetőtáblás teherautóval üdvözölte az ellenzék a kihelyezett frakcióülésre érkező Fidesz - KDNP-s politikusokat. A teherautó Orbán Viktor érkezése előtt elhagyta a helyszínt.

Így fogadják Sárváron, a Park Inn Hotel bejárata előtt szerda délután, a háromnapos, kihelyezett frakcióülésre Sárváron frakciózik a Fidesz 2012. September 05. 11:12 érkező Fidesz - KDNP-s politikusokat.

Kompromitáló teharautó
Üdvözlő teherautó Sárváron, a Park Inn Hotelhez vezető úton
Garai Antal Atom

Fotósunk épp a "nagy halakra" várt a hotel közelében, amikor meglátta, hogy bekanyarodik az önjáró hirdetőtábla, amely fentebbi képünkön látható. A sofőr a parkoló melletti füves részre parkolt, sebtiben kiszállt, majd átült egy közelben várakozó autóba és elment a helyszínről.

Most mi legyen ezzel? Kié ez?

Vélhetően ez volt a legtöbbet feltett kérdés, ugyanis vizsgálgatták a biztonságiak, különféle adó-vevővel felszerelt emberek nézték a kocsi szélét, hogy vajon leszedhető-e fehér alap, a rendőrség is megjelent, megnézték, cébéztek, nagy volt a rádióforgalom.

Már jó sok fideszes képviselő megérkezett a helyszínre, elhaladva a teherautó mellett, így akarva-akaratlanul is olvasták az üdvözlő szöveget, majd 16 óra után, nagyjából másfél óra parkolás után megjelent a sofőr, s némi telefonálást követően egy rendőrautó kíséretében elhagyta a helyszínt.

Kompromitáló teharautó
A teherautó másfél óra után elhagyta a helyszínt
Garai Antal Atom

Mint azt az MSZP délután kiadott közleményéből megtudtuk, az MSZP Vas megyei szervezete "felejtette" a teherautót a hotel közelében.

Nem sokkal a teherautó távozása után, érkezett meg az elnöki konvoj, Orbán Viktor lezseren, egy hátizsákkal szállt ki az őt szállító furgonból, érkezésekor Rogán Antal és Kovács Ferenc is üdvözölte, majd leültek a hotel előtti, elkerített részen egy asztalhoz beszélgetni.

A Fidesz frakció Sárváron
Orbán Viktor megérkezik
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet