Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Folytassuk, ahol abbahagytuk!” – új diákelnököt választott az NLG

Két éves időszak után leköszönt a diákönkormányzat eddigi elnöke.

A választás minden évben nagy eseménynek számít a gimnáziumban, a diákság most is megtöltötte a tornacsarnokot. Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna igazgató összefoglalta a DÖK, valamint a diákelnök, Gyimesi András tevékenységét, kiemelte a szervezet iskolai életben betöltött elengedhetetlen szerepét, és felelősségteljes döntést kért a diákoktól. A diákelnökkel létrejött a kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés – mutatott rá az igazgató.

NLG diákelnök-választás
Gyimesi András leköszönő diákelnök
Lengyel Liza (NLG)

Gyimesi András leköszönő beszédében felsorolta az elmúlt két év sikereit, eseményeit. Kiemelte a főbb, hagyományteremtő rendezvényeket: a Nemzetközi Cserediák Program elindítását, együttműködést a szombathelyi gimnáziumokkal, a DÖK teljes körű megreformálását, legsokoldalúbb diák-választást, összetartás napot, legszínesebb osztályversenyt, városi szinten nagy hírű diáknapokat Pezsdülj fel, NLG! - diáknap a sportcentrumban 2012. May 18. 13:04 .

Idén két jelölt indult, mindketten tizedik évfolyamosak, fő célkitűzésükként a folytonosságot, elődeik munkájának továbbvitelét jelölték meg. Új ötletként számítógépes „kocka” összecsapást, hivatalos partit és hip-hop táncversenyt szerveznének. A választáson Antal Júlia (10.A) az összes szavazat 60 százalékát, míg Horváth Ádám (10.C) 35 százalékát szerezte meg. A nyertes egy esztendőn át töltheti be a tisztséget, bizonyíthatja rátermettségét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Pezsdülj fel, NLG! - diáknap a sportcentrumban

Csütörtökön tartotta hagyományos diáknapját a Nagy Lajos Gimnázium, rendhagyó módon ezúttal a Király Sportcentrumban, ahol Bencze Tamás is megjelent.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra