Szeged: szerelmi bánat - fagyhalál

A Tisza jegén fagyott meg az a 27 éves kiskunfélegyházi fiatalember, akinek eltűnését néhány nappal korábban jelentették be a szülei. Mivel a rendőrök a halott közelében, a parton egy pokrócot, egy üveg bort és egy nőt ábrázoló fényképet találtak, kizártak, hogy gyilkosság történt volna. A két napja megfagyott férfi holttestét a tűzoltók létrák segítségével vitték ki a partra.
Szeged: szerelmi bánat - fagyhalál A Tisza jegén fagyott meg az a 27 éves kiskunfélegyházi fiatalember, akinek eltűnését néhány nappal korábban jelentették be a szülei. Mivel a rendőrök a halott közelében, a parton egy pokrócot, egy üveg bort és egy nőt ábrázoló fényképet találtak, kizártak, hogy gyilkosság történt volna. A két napja megfagyott férfi holttestét a tűzoltók létrák segítségével vitték ki a partra.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek