Kiírták a közbeszerzést, 2015-re elkészülhet a Győr-Csorna szakasz

Egy-két hónapon belül elkezdődhetnek az építési munkák a 85. számú főút Enese-Csorna és Győr-Enese közötti szakaszán, ha sikeres lesz a közbeszerzés, melyre február 14-ig lehet beadni a jelentkezéseket. 14 km-nyi szakaszt építenek itt, míg az ugyancsak most induló Csornai elkerülő útnál további 6,3 km-es pályaszakasz készül el. Az M85-M86 csomóponttól 2x2 sávos paraméterekkel folytatódik az első ütem Szombathely felé. Összesen 34 milliárd forintot költenek a 20 km-es szakaszra, melynek 85%-át uniós forrásból finanszírozza hazánk.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek