69 millióért árulták Törőcsik Mari velemi házát - talán már vevője is akadt

Évek óta próbálták értékesíteni, ahogy megjelent a hír a sajtóban, eltűnt a hirdetés. Lehet, hogy már el is kelt.

Még februárban írtunk arról Úgy tűnik, mégsem áron alul árulják Törőcsik Mari velemi házát February 21. 18:38 , hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem 45 millió forintért árulják a 2021-ben elhunyt színésznő, Törőcsik Mari velemi házát. Az már akkor kiderült, hogy ennél többet ér az ingatlan, a Blikk mai cikke szerint 69 millió forint volt az ingatlan hirdetési ára, ennyiért viszont sokáig nem akadt vevője. A cikk megjelenése után nem sokkal azonban a hirdetés eltűnt az ingatlanhirdetési portálról - szúrta ki a vg.hu. Vagyis elképzelhető, hogy már megvásárolták az ingatlant.

Az ingatlanhirdetésből egyébként kiderült, hogy egy 1450 négyzetméteres telken álló, boltíves pincével és kis medencével rendelkező, mintegy 140 négyzetméteres házról van szó a velemi Rákóczi utcában. A házban négy szoba, két zuhanyzós fürdőszoba, két konyha található a hirdetés szövege szerint.

Mészáros D. Zsolt

A házat 1973-ban vette meg Törőcsik Mari, majd tíz éve a lányának, Teréznek ajándékozta. A lap információi szerint Törőcsik Mari lánya először ismerősöknek próbálta eladni, így több művészbarátját is megkereste a lehetőséggel.

A Világgazdaság arra hívta fel a figyelmet, hogy Velemben jelenleg még öt házat hirdetnek 85–147 millió forint közötti irányáron, azaz mindet drágábban, mint a legendás színésznő egykori otthonát.

A színésznő halála után a település vezetője egyébként abban bízott, hogy emlékház lehet az épületből, de külső segítség nélkül Velem költségvetése nem bírt volna el egy ilyen beruházást. Egyelőre a nagyszabású ötletekből egyet sikerült megvalósítani: nemrég egy utcát neveztek el „Ez a falu örökké az övé marad, és Velemé marad örökké Törőcsik Mari” 2023. April 14. 19:38 Törőcsik Mariról, de egyelőre a tervezett szobor is csak szándék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra