Balassa Péter is vitatkozna csütörtökön a moziban

NYILATKOZAT

Állok a vita elébe, amelyet csütörtökön, a Savaria mozi nagytermében rendeznének meg. Ezt már korábban is jeleztem, ráadásul egyedül pártomnak, a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak van választási programja.

Annak ellenére vállalom a vitát, hogy a mély és szétágazó korrupciós botrányba keveredett MSZP (és a vezetésével összeállt pártok) több ízben kijelentették, hogy a Jobbikkal nem ülnek le vitatkozni, ráadásul minden módon, még egy történelminek nevezett „egyházat” is bevonva mocskolják a pártot, illetve gyűlöletkampányt folytatnak ellene.

Viszont érdemi vitának csak akkor van értelme, ha Hende Csaba, a kormányzó pártok képviselője, képviselőjelöltje személyesen részt vesz azon.

Hazánk sorsfordító kérdéseiről, az elmúlt négy év lehetőségeiről, eredményeiről, kudarcairól és Magyarország jövőjéről az ő jelenléte hiányában nem lehet hiteles, érdemi vitát folytatni.

Balassa Péter (Jobbik Magyarországért Mozgalom)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek