Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Továbbra is le van zárva az egyetem környéke

Még csütörtökön tépte le a tetőt a szél, eddig nem tudták megjavítani.

Még csütörtökön tépte le az egyetem főépületének 250-300 négyzetméteres darabját a viharos szél, és a másik épületrészre dobta azt. Az életveszélyes helyzet miatt a környéken az autóforgalom elől le kellett zárni az utcákat, de a gyalogosok sem mehettek az épület közelébe.

Le van zárva az egyetem környéke
Le van zárva az egyetem környéke
Horváth Balázs

A tűzoltók ideiglenesen rögzítették a tetőrészt, de a helyreállítást eddig nem lehetett elkezdeni az erős szél miatt. A vihar szombat délutánra vonult el, így hamarosan meg tudják kezdeni a szakemberek a munkálatokat. A környék utcái addig maradnak lezárva, míg az életveszélyes helyzetet meg nem tudják szüntetni.

Le van zárva az egyetem környéke
Le van zárva az egyetem környéke
Horváth Balázs

Néhányan viszonylag sajátosan értelmezik az útlezárás és a behajtani tilos fogalmát, és inkább a terelőtáblákon az "ami nincs lebetonozva, azt arrébb lehet tenni" elvet alkalmazzák. A Dózsa György utcában pedig ottjártunkkor is épp egy autós kerülte ki a táblákat.

Le van zárva az egyetem környéke
Le van zárva az egyetem környéke
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Viharkár, árvízhelyzet - Yvette pénteke

Minden infót, olvasói fotót, képgalériát és videót - amelyek az orkán erejű szélviharral és a pénteki árvízhelyzettel foglalkozik - itt összegyűjtöttük.

Kidőlt fák, leszakadt SEK-es tető - Viharkárok Szombathelyen

A péntek reggeli csúcsforgalomban le van zárva a Dózsa György utca. Komoly károkat okoz a vihar Vas megyében és útra dőlő fák is nehezítik a közlekedést. Szombathelyi összeállításunkban három kárhelyszínt mutatunk és érkeznek a videók is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra