Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pakolják ki az MSH-t, kezdődik a felújítás

Június 17-én, kedden a berendezési tárgyak, bútorok, egyéb eszközök kibontásával, elszállításával megkezdődött a tényleges felújítási folyamat. Szombathely ugyanis támogatást nyert "A szombathelyi AGORA - Művelődési és Sportház területi multifunkcionális közösségi közművelődési központtá történő fejlesztése, átalakítása” című pályázattal. Az Új Széchenyi Terv keretein belül egy multifunkcionális közösségi közművelődési központ létrehozása valósul meg az épület komplex megújításával, korszerűsítésével. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 685 millió Forint, mely 234 millió Forint saját forrással egészül ki.

Új látványtervek az MSH-ról
Ilyen lehet a megújulás után
Nyugat.hu

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Ilyen lehet az új, high-tech MSH

Pár éve esett meg, hogy a már elnyert 1,5 milliárdos "Agóra" pályázati pénz nem Szombathelyre került. Most újra műsoron az MSH felújítása.

Hírek

Tovább az oldalra