Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rising Star meg szép csendben egy tök jó műsor lett, még Mező Misi országos taplósága ellenére is

Amennyire szabolcsi falunap jellege volt eleinte, annyira profi lett mostanra a TV2 grandiózus tehetségkutatója.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korábban többször Összebalhézó zsűritagokkal és pucér férfivel próbálja eladni a TV2 a Rising Start 2014. October 27. 17:58 is írtunk Csöcsök és becsokizás Ördög Nórával élő adásban 2014. November 24. 12:09 a műsorról, volt amikor az induláskor őszinte megdöbbenésünket fejeztük ki, hogy bulvártrükkök (meztelenül zuhanyzó férfi) nélkül sehol sem lenne az egész produkció. Az összevisszaság, a hangok, a zsibvásár hangulat mind-mind arra utalt, hogy a TV2 tisztességesen elcseszte az amúgy máshol sem túl sikeres formációt.

TV2 Sajtószoba
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Aztán csak nézte az ember az adásokat, nem is nagyon vette észre a fejlődést, amíg el nem jutott a most vasárnapi adásig. Végignézve lett nyilvánvaló, most, hogy eltűnnek lassan a különlegesnek kicsit sem nevezhető énekesek, megmaradnak az olykor zseniális produkciók, Majka és Ördög Nóri is összeszokni látszik, ami kifejezetten jót tesz a műsornak.

Itt jegyeznénk meg: üdvözölendő próbálkozás az X-Faktor merevségét levetkőző könnyed műsorvezetés, ahogy a két házigazda oltogatja egymást, de a Facebookon beszólogató nézők üzeneteinek beolvasása is kifejezetten szórakoztató, visszájára fordítva ezzel az eredeti üzenetet.

Az egyetlen gyenge pontja a műsornak a zsűri

Illetve a zsűri nagyobb része, hiszen Pásztor Anna, bármit is tesz a fejére, imádnivaló. Keró állandó felállásai rettenetesen idegesítőek, Feke Pál semmitmondó értékelései szinten nem hiányoznának, de a legmegosztóbb mégis a rettenetesen túlértékelt Magna Cum Laude énekese, Mező Misi.

TV2 Sajtószoba

Amikor tegnap mondtam egy ismerősömnek, hogy egész nézhető műsor lett a Rising Star, ő csak annyit válaszolt: "Mező Misi <3". Igen, nőnemű volt a beszélgető partnerem, de mikor kifejtettem, hogy Mező tulajdonképpen semmi olyat nem tett le az asztalra, ami miatt egy ilyen műsorban helye lenne, vagy kicsit is hitelesebb lenne, mint a TV2 szerkesztőségében a sarokban árválkodó filodendron, akkor jött a hiszti, hogy de legalább jól néz ki. Nem kétlem, csak ez nem szépségverseny.

Udvariassal Udvariatlanul

Emellett a legutóbbi adásban elképesztő taplóságot sikerült mondania, ezzel rettenetesen kellemetlen helyzetbe hozva a színpadon álló Udvarias Annát. Miután az énekesnő elénekelte a New York, New York című dalt, így értékelt Mező:

Az a helyzet, hogy mindenféleképpen tiszteletre méltó, hogy valaki majdnem élete derekán vállal egy ilyen dolgot. (...) Most mondjam azt, hogy ötven?!

TV2 Sajtószoba

Szóval, na, már ott elég nagy vihart kavart ez a monológ, Pásztor Azonnal Udvarias védelmére kelt, aki szegény csak zavart mosollyal tűrte Mező korára tett utalásokat. Értjük mi, hogy mit akart mondani az énekes, de ha nem tudja megfogalmazni, ne is kezdjen bele, mert ilyen égés lesz a vége. Íme az omimózus jelenet:

Ráadásul az ének nagyon rendben volt Udvariasnál, csak úgy, mint Szén Alexandránál, aki talán az egész eddigi műsor legjobb produkciója volt, kár is több szót vesztegetni, inkább lúdbőrözzenek önök is.

A műsorból egyébként Ádám Krisztián esett ki, miután Kovács Gyopárral szemben elveszítette a párbajt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Csöcsök és becsokizás Ördög Nórával élő adásban

Nem tudjuk, ki lehet képes pszichológus hathatós segítsége nélkül feldolgozni azt, ami vasárnap este történt a TV2-n a Rising Starban.

Összebalhézó zsűritagokkal és pucér férfivel próbálja eladni a TV2 a Rising Start

Egy óra alatt zúzta porrá a TV2 mindazt, amit hetek keserves munkájával felépített.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés