Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bazi nagy indiai lagzi, avagy így rendeznek egyhetes esküvőt HATMILLIÁRDBÓL odaát

A szerény költségvetésből futotta J.Lo-ra és Nicole Scherzingerre is.

Az indiai iparmágnás, Sanjay Hinduja nemrég végre feleségül vette kedvesét, Anu Mahtanit. A lakodalom három napig tartott. Ó milyen romantikus, mondhatnánk. Ez azonban a közelében sem jár annak, amilyen a valódi bollywoodi hacacáré volt. A sztárokkal és milliárdos üzletemberekkel zsúfolt partisorozat egy hétig tartott, az utolsó három napban már csak az igazi nagyágyúk lehettek ott – nagyjából tizenhatezer fős, szerény menyegzőről beszélünk. De miből futotta a már-már visszataszítóan tündöklő eseményre? Nos, akinek a családja több ezer milliárdot ér, annak mindez csak egy házibuli a haverokkal.

Az esküvő végére a menyasszony kicsit fáradt, de annál boldogabb
www.dailymail.co.uk

Szóval hogy is épül fel egy ilyen esküvő? Ha palotákban élünk, akkor a legegyszerűbb felcicomázni egyet és voilà - gondoljuk mi, egyszerű halandók. Azonban egy milliárdos szemével, ami logikus döntésnek tűnik, az az 1983-as James Bond film egyik helyszíne, a Jagmandir Island Palace. Így aztán a vendégsereg tagjai is méltó helyen hajthatják álomra fejüket. Apropó, vendégsereg… Az egy hetes lakodalom alatt összesen nagyjából tizenhatezer vendég fordult meg a helyszínen. Ebben az időben 204 magánrepülő landolt a helyi reptéren, ahonnan luxus BMW-k szállították a nagyérdeműt a 14 feldíszített hajóhoz, hogy végül a célállomáshoz érjenek.

A mesebeli Jagmandir Island Palace
www.dailymail.co.uk

Amíg más azon veszekszik élete nagy napja előtt, hogy inkább pörkölt vagy rántott hús legyen a menü, itt nemes egyszerűséggel 16 ország specialitásait szolgálták fel, nehogy már szó érje a ház elejét! A hatmilliárdos büdzséből azonban nem csak tonnányi ételre futotta, hisz egy ilyen esemény mit sem ér a megfelelő fellépők nélkül. Műsoros vacsora helyett az illusztris vendégek J.Lo és Nicole Scherzinger koncertre rázhatták. A Daily Mail szerint Lopez kisasszony gázsija 270 millió forintnak felel meg és a Pussicat Dolls ex-énekesnője is nagyjából ennyiért hajlandó kimozdulni Amerikából.

J.Lo fellépés közben (balra) és Nicole Scherzinger száriban (jobbra)
www.dailymail.co.uk

A kötelező viselet hagyományos indiai ruházat volt és az amcsi sztárok érkezése előtt csak tradicionális zenét lehetett hallani. Persze a nagy egyhetes buli előtt volt még két másik, olyan helyszínekkel, mint a Taj Mahal, ahol mindenki megjelent, aki csak számít Bollywoodban.

Az esküvő számokban, forintra átszámolva

≈6,2 milliárd ft : Az esküvő összköltsége

≈270 millió ft : Jennifer Lopez átlagos gázsija

≈150-270 millió ft : Nicole Scherzinger fellépései

≈1,2 millió ft : Ennyibe kerül egy éjszaka abban a hotelben, ahol J.Lo álomra hajtotta fejét ottléte alatt

≈12,4 millió ft : Ennyiért szállították a luxus BMW-ket a helyszínre, amikkel a vendégeket furikázták

≈4,5 millió ft : Alsó hangon ennyibe kerülnek az olyan menyasszonyi ruhák, mint amit Anu viselt

≈2 millió ft : Nagyjából ennyit kóstált a vőlegény dizájner öltönye

≈1,2 millió ft : A MAC sminkmestere valószínűleg ennyiért rajzolta meg a menyasszony arcát

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra