88 forintos hiba miatt 12 napra bezárattak egy vendéglátóhelyet

Rossz áfakulccsal ütötték be a pénztárgépbe egy palack ásványvíz árát.

88 forint kárt okozott egy reggeliző a magyar államnak, ezért 12 napra be kell zárnia és pénzbüntetést kell fizetnie. A Franko Tejbár a hírt a Facebookon posztolta .

„Sajnálatos módon hibáztunk, egy ásványvizes palackot nem megfelelő áfa kulcsba ütöttünk be a NAV által regisztrált pénztárgépbe, mellyel – ha nem is szándékos módon, de – 88 forint értékben megkárosítottuk a magyar költségvetést, ezért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 12 nap bezárásra, illetve további pénzbírságra büntette cégünket” – írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek