Egy motoros találkozó képei

Aki érezte már az "elefántdübörgést", az folyton visszavágyik a gépszöcskék és gépdarazsak világába. Aki nem, az most kedvet kaphat.

Idén negyedik alkalommal gyűltek össze Szombathelyen az Ezüst Sólymok Motoros Club hívó szavára a két - esetenként három vagy négy - keréken száguldás szerelmesei.

Az hazánkból és a környező országokból összesereglett több száz motoros három napig sátorozott a szombathelyi reptér füvén. Esténként jó hangulatú rock-koncerteken, nap közben humoros vetélkedőkön múlatták az időt a nagy népszerűségnek örvendő sörsátor biztos közelében.
Szombaton délután a városi nagyközönség is ízelítőt kapott a találkozóból. A dübörgő felvonulás senkinek sem kerülhette el a figyelmét. Az időjárás is kedvezett a csapatnak. A napfény csak úgy csillogott a fényesre vikszelt csodajárgányokon.
Fotóink a reptéri táborozás, a felvonulás és a szénatúró verseny egy-egy pillanatát idézik fel.

  

  

  

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria