Egy motoros találkozó képei

Aki érezte már az "elefántdübörgést", az folyton visszavágyik a gépszöcskék és gépdarazsak világába. Aki nem, az most kedvet kaphat.

Idén negyedik alkalommal gyűltek össze Szombathelyen az Ezüst Sólymok Motoros Club hívó szavára a két - esetenként három vagy négy - keréken száguldás szerelmesei.

Az hazánkból és a környező országokból összesereglett több száz motoros három napig sátorozott a szombathelyi reptér füvén. Esténként jó hangulatú rock-koncerteken, nap közben humoros vetélkedőkön múlatták az időt a nagy népszerűségnek örvendő sörsátor biztos közelében.
Szombaton délután a városi nagyközönség is ízelítőt kapott a találkozóból. A dübörgő felvonulás senkinek sem kerülhette el a figyelmét. Az időjárás is kedvezett a csapatnak. A napfény csak úgy csillogott a fényesre vikszelt csodajárgányokon.
Fotóink a reptéri táborozás, a felvonulás és a szénatúró verseny egy-egy pillanatát idézik fel.

  

  

  

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria