A régió legszebb lányai

Eldölt, ki az a három lány, aki bejutott a Miss Hungary döntőjében. Nézd meg a képeket, s láthatod, nem volt könnyű dolga a zsűrinek.

A Művelődési és Sportház adott otthont a Szombathelyi Üzleti Hírek által szervezett szépségverseny sorozat helyi fináléjának. Az első három helyezett hölgy ringbe szállhat a 2002-es Miss Hungary-n. Mint Standy Miklós főszervező elmondta az ide bejutott 12 lány (Szakács Zsófia, Németh Nóra, Polgár Diána, Lukács Alexandra, Horváth Tímea, Metzger Anita, Nagy Réka, Németh Diána, Kunyik Gabriella, Szilágyi Anna, Soronics Krisztina, Horváth Ágnes) hónapok óta gyakorolt erre az estére.

A lányok tehát "felkészültek", de a szervezés is minden tekintetben megállta a helyét. Egyetlen apró "hibát" kivéve: néző az nem sok volt. Vagy a reklámmal lehetett gond, vagy meg kell állapítanunk: városunk lakóit még a szép lányok sem érdeklik. Pedig a szervezők ráadásul olyan népszerű előadókat hívtak meg az eseményre, amely másutt egyenesen garancia a teltházra. Itt volt Farkasházy Tivadar, Nádas György, Éles István, Selmeczi Tibor, vagyis a magyar szórakoztató kabaré krémje.

Persze az igazi sztárok a lányok voltak. Az elején még az is gondot jelentett - s ezt meg is értjük - hogyan mozogjanak kecsesen tűsarkújukba a süppedős szőnyegen. Ennél már a lányoknak csak az izgalomtól elcsukló hangon elmondott pár mondatos bemutatkozás tűnt nehezebbnek. Aztán a végére mégiscsak elkapták a ritmust. Az utolsó nagyestélyis felvonuláson nyoma sem volt a kezdeti szorongásnak, csak tizenkét fantasztikusan szép, magabiztos nőt láthattunk.

Közülük ítélte aztán a legszebbnek a zsűri Szakács Zsófiát, két udvarhölgye pedig Nagy Réka és Horváth Tímea lett. Az első helyezettnek egy 10 napos utazás jár a Dalmát tengerpartra teljes ellátással, és sok-sok ajándék. Némi vigaszt jelenthet a többi lánynak, hogy közülük senki sem távozott üres kézzel.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria