9700 lájkot várnak szombathelyi színházalapító Jordán Tamásnak

A Facebookon pár napja szerveződött egy Jordán igazgatói pályázatát pártoló csoport. A cél: 9700 megosztás. Összejön? A hétvége óta közel 3000-nél járnak.

Ahogy múlt héten mi is megírtuk, Jordán Tamásnak akadt kihívója Szombathelyen, mutatjuk ki pályázik még a WSSZ igazgatói székére 2017. February 09. 12:38 a szombathelyi színház igazgatói posztjára a városháza január elején írt ki pályázatot. Ketten adtak be érvényes anyagot a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezető munkakörének betöltésére: Dér András filmrendező, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Intézetének adjunktusa és Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház alapítója, jelenlegi ügyvezetője.

Jordán - Dér

Jordán Tamás még aznap nyilvánosságra hozta igazgatói pályázatát: amit itt le is tölthet!

A majd tíz éve Szombathelyen tevékenykedő színész és rendező pályázata mellett azóta külön Facebook-csoport is szerveződött. Ahogy olvashatjuk felhívásukban, arra kérik a szombathelyi színház pártolóit, hogy :

Gyűjtsünk össze 9700 like-ot Jordán Tamás pályázatára! Ha szerinted is az lenne a legjobb, ha Ő folytathatná a munkát, kattints és oszd az oldalt! Kérlek az OLDALT lájkold, ne csak a fényképet!

A másik aspiráns, Dér András pályázatát is szívesen megosztanánk, úgyhogy ha sikerül megszereznünk, ígérjük, leközöljük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jordán Tamásnak akadt kihívója Szombathelyen, mutatjuk ki pályázik még a WSSZ igazgatói székére

A másik jelentkező Dér András filmrendező. Rágugliztunk. Jordán Tamás közben nyilvánossá tette pályázatát, amit itt meg is nézhet!

Megszereztük Jordán Tamás riválisának, Dér Andrásnak a színházi pályázatát

Vidnyánszky Attila és Bozsik Yvette is támogatják az új WSSZ-koncepcióját.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra