„Még mindig nem voltam hajlandó megdögleni, amire egyébként igény volna!”

„Még mindig nem voltam hajlandó megdögleni, amire egyébként igény volna!”

/

letöltés 119.36MB
Czeglédy Csaba bírósági ügye ki tudja, mikor zárul le, de ez nem zavarja abban, hogy aktívan politizáljon, ügyvédkedjen és nagy követő tábort építsen maga köré a közösségi médiában.

„Még mindig nem voltam hajlandó megdögleni, amire egyébként igény volna!”

Czeglédy Csabával Roznár Gyöngyi beszélgetett. Többek között arról, hogy:

 • Milyen érzés időről-időre a – főleg jobboldali – sajtó céltáblájává válni?

 • Hogyan találtak egymásra a Pesti Srácok két újságírójával, Szarvas Szilveszterrel és Füssy Angélával, és miért engednek meg ilyen durva hangnemet egymással szemben?

 • Mennyit ér a piacon az a munka, amint a Czeglédy ügyvédi iroda végez Budapesti VII. kerületének? Mert mostanában a kerülettel kötött szerződése miatt támadták.

 • A közösségi médiában vannak, akik kedvelik Czeglédy Csabát imádók és vannak, akik nem. Melyik csapat áll nyerésre?

 • Miért vállalja be valaki a sok munkát, ám nem annyi sok sikerélményt adó szociális ágazatot, mint Czeglédy a szombathelyi közgyűlésben a szociális bizottság elnökségét?

 • Tagja az MSZP-nek, de nem tagja a DK-nak. A közgyűlésben mégsem tagja az MSZP-t is magában foglaló Éljen Szombathely-frakciónak, miközben jó kapcsolatot ápol Gyurcsánnyal… Kihez tartozik ma Czeglédy Csaba?

 • Vannak-e módszerei a túlélésre és arra, hogyan viselje el az ember, amikor hirtelen valakiből senkivé leszünk. Mert ma több szempontból is ilyen időket élünk.
 • Czeglédy Csabát kérdeztük
  Kiss Tamás
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast