A Josefinum Eberau szeretettel vár mindenkit az iskola nyílt napján

Figyelem Kedves Szülők és Tanulók!

A negyedik osztály elvégzése után bizonyára felmerül a kérdés, hol folytatódjon a tanulmányi képzés, mit is szeretnének tanulni gyermekeik.

A Josefinum Eberau határmenti iskola Nyílt Napja értékes segítséggel szeretne szolgálni Önöknek ebben a fontos kérdésben. Az iskola több mint a tananyag közvetítése, dolgozatok írása és vizsgák sorozata.

Az iskola a nap túlnyomó részének élettere és munkahely gyermekeik számára, ahol fontos, hogy a tanulók jól érezzék magukat, és ahova nap mint nap örömmel járjanak. Ha az idegen nyelvek, német és angol, s mellette a mozgás, zene, kreativitás fontosak gyermekeik számára, látogassanak el hozzánk gyermekeikkel együtt december 21-én 8:30-kor.

Josefinum Eberau

Használják ki a lehetőséget, és ismerjék meg iskolánk programját személyesen!

A Josefinumot természetesen előzetes bejelentkezéssel bármikor felkereshetik gyermekeikkel együtt! Szívesen tájékoztatjuk Önöket magyar nyelven is iskolánk képzési tervéről és programjáról.

Február első hetében óralátogatásokon is részt vehetnek az érdeklődő tanulók, melynek részleteit a Nyílt Napon is megbeszéljük, valamint információs csatornáink is tájékoztatnak erről.

Időpontegyeztetés: 0043676/7048112

vagy a 0036-70/316-8356 telefonszámon lehetséges.

Josefinum Eberau

A JOSEFINUM mindennapjaiba betekinthetnek az Instagramon " josefinumeberau" és a Facebookon a " Mittelschule Josefinum" is. Kapcsolatfelvétel és jelentkezés miatt látogassanak el a josefinum-eberau.at weboldalra is.

Fontosnak tartjuk a szülők, tanulók és tanárok jó kapcsolatának folyamatos gondozását, melynek jegyében zajlott legutóbbi közös programunk a Mikulásest és Adventi ablak nyitása, melynek szervezésében a tanárok mellett a szülők és tanulók is aktívan részt vettek.

Josefinum Eberau