Mégis van egy hely Zalában, ahol a politikai okokból kitessékelt Alföldit szívesen látják

"Béke-menet -Szentgrótra! A többiekenek Public Viewing Egerszeg főterén!" - írja máris egy lelkes kommentelő.

Alföldi Róbert mégis fellép Zala megyében márciusban. A színész-rendező-színigazgatóval Veiszer Alinda fog beszélgetni a zalaszentgróti művelődési központban március 24-én. Az eredeti beszélgetéssel ellentétben azonban ezúttal már nem fognak tabunak számítani a közéleti témák.

Alföldi Róbert
Vágvölgyi Bálint

Miért pont Zalaszentgrót?

A megoldás egyszerű: Zalaszentgrótnak ellenzéki, emeszpésből lett DK-s polgármestere van: Baracskai József.

Íme, a Facebookon is meghirdették már az esemény:

Baracskai József

Baracskai József updated the event photo in Alfödi Róbert Zalaszentgróton - beszélgetőtárs: Veiszer Alinda.

Beszart a fideszes városvezetés Alfölditől

Alföldi Róbert március 22-én vett volna részt egy beszélgetésen a zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben Buza Beáta vendégeként. A Hevesi Sándor Színház jó előre meghirdette a programot. Szórólap is készült az eseményhez, amire már a jegyértékesítés is elkezdődött - aztán február végén az előadást az önkormányzat által működtetett intézmény „technikai okokra” hivatkozva váratlanul lemondta.

Állítólag az Elios-botrányban is nyakig benne lévő Vigh László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője utasította erre a polgármestert, aki korábban a szervezőknek rábólintott Alföldi meghívására.

Alföldi szívesen ment volna bárhová, kávézóba is akár beszélgetni Zalaegerszegre, de ahogy írta Facebook-oldalán:

Nincs olyan hely Zalaegerszegen, amit bérbe mernének adni, hogy megtartsák az eseményt. Sem szálloda, sem étterem, sem téli kert, sem semmilyen nagyobb helyiség. Mert félnek, mert megfenyegették őket, mert nem merik. Hogy nincs olyan ember Zalaegerszegen, aki moderálná a beszélgetést velem, mert félti a munkáját, mert szóltak neki, hogy jól gondolja meg, hogy akarja-e még a munkáját

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet