Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Angelina Jolie az Operaházban járt Budapesten

A Requiemet nézte meg. El is érzékenyült.

Nagy érdeklődés övezi Angelina Jolie budapesti tartózkodását. Az Oscar-díjas színésznő a legendás operaénekesnőről, Maria Callasról forgat filmet a magyar fővárosban.

Legutóbb a Magyar Állami Operaházban járt, ahol Verdi Requiemjét nézte meg.

A különleges látogatásról Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója osztott meg fotókat. A képeken jól látszik, hogy a világhírű színésznő meghatódott a halottak napi hangversenyen.

Angelina Jolie az előadáson
Magyar Állami Operaház

Ókovács Facebook-oldalára a következőt írta:

„Tegnap nem Angelina Jolie, a Maria (Callas) c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű