Bántalmazta volt élettársát, belerúgott autójába is

Celldömölkön történt az eset.

Garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a Sárvári Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2021 júliusában, Celldömölkön egy parkolóban szóváltást követően bántalmazta volt élettársát és belerúgott a sértett autójába. A járműben több mint 180 ezer forint kár keletkezett.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.  A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet