Bántalmazta volt élettársát, belerúgott autójába is

Celldömölkön történt az eset.

Garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a Sárvári Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2021 júliusában, Celldömölkön egy parkolóban szóváltást követően bántalmazta volt élettársát és belerúgott a sértett autójába. A járműben több mint 180 ezer forint kár keletkezett.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.  A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet