„Nem táncolsz jobban, mint én" - Hende és Nemény is ropta a hétvégén

Egyikük szalagavatózott, másikuk utcabálban pörgette táncpartnerét.

Amikor a Lóci játszik zenekar megírta a Nem táncolsz jobban, mint én című dalát, biztosan nem gondoltak arra, hogy majd egyszer Hende Csaba és Nemény András táncát látva jut sokak eszébe ez a mondat.

Táncosra sikerült ugyanis a szombathelyi politikusok hétvégéje, legalábbis Hende Csaba országgyűlési képviselőé és Nemény András polgármesteré mindenképpen.

Hende Csaba szalagavatón keringőzött. „Csak egy tánc volt…. A legkisebb (a sorban negyedik) lányom szalagavatóján" - írta Facebook-bejegyzésében, amelynek végére szívecskét is biggyesztett.

Nemény András pedig azt ünnepelte meg szombaton délután az egykori KISZ-kocsma előtt, hogy elkészült a Károly Róbert utca. A környékbeliek utcabált tartottak. Volt, aki a polgármestert is táncba vitte, ami a Savaria Fórum videóján látható is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet