Hogyan válasszuk ki a tökéletes női cipőt? Tippek nőknek

A döntés megszületéséhez több szempontot is figyelembe kell venni.

A https://answear.hu/m/buffalo oldalon örömteli program válogatni az ezernyi cipő kínálatában, de mégis, a tökéletes darabot megtalálni nem csak üres divatozás. Ugyanis egy jól kiválasztott lábbeli segít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, önbizalmunkat növeli; a megfelelő tartással és járással pedig az egészségünkért is sokat tehetünk. Ahhoz, hogy a végtelennek tűnő kínálatban a számunkra ideális darabot válasszuk ki, több dolgot is át kell gondolni.

Megfelelő méret

Akár online, akár egy üzletben készülünk cipőt választani, fontos tisztában lenni a saját lábméretünkkel. Ez elsőre bagatell felvetésnek tűnik, de a súlyunk, fizikai állapotunk és az életmódunk is hatással van arra, mekkora cipőre van szükségünk. Életünk során többször is változhat ez a szám, éppen ezért nem árt megmérni a lábfejünk hosszát és szélességét, hogy jó döntést hozhassunk, és például egy rendelés után ne kelljen több csomag sebtapasszal kiegészítenünk a vásárlást. Ha extra talpbetétre van szükségünk, ezt is érdemes belekalkulálni a döntésbe.

Alkalom és kényelem

Mielőtt belevetnénk magunkat a vásárlásba, fontos átgondolni, hogy pontosan milyen alkalomra is keressük a cipőt. A mindennapi használatra könnyű, tartós és kényelmes darabok illenek, ilyet például a https://answear.hu/m/converse oldalon találunk. A munkahelyek némelyike dresszkódot ír elő, de ha ennek megfelelő elegánsabb darabot keresünk is fontos a kényelem. Az ünneplő, alkalmi cipőknél elsősorban a stílus a lényeg, a kiválasztáskor elsődleges szempont, hogy csinos és az öltözettel harmonizáló lábbelit találjunk.

Szín- és anyagválasztás

Ha megtaláltuk az alkalomhoz illő cipőt, az anyag és az árnyalat is fontos tényező a döntés meghozatalában. A bőrből készült változatok többnyire hosszabb ideig tartanak és jobban szellőznek, deaz áruk is magasabb. A műbőr vagy textil cipők a szivárvány szinte minden színében és a legkülönfélébb mintákkal díszítve elérhetők, de sokszor kevésbé tartósak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)