Két szökésben lévő férfit fogtak el Budapesten - video

Egyiküket rablás miatt körözték.

Két szökésben lévő férfit is elfogtak egyetlen nap alatt Budapesten. A BRFK tájékoztatása alapján S. Mátét a Lázár utcában kapták el, a Fővárosi Törvényszék adott ki ellene elfogatóparancsot rablás miatt, nem kezdte meg a korábban kiszabott 7 év 6 hónapos fegyházbüntetését.

A Thököly utcában fogták el A. Márkot, aki ellen két rendőrségi és három bírósági elfogatóparancs volt érvényben, többek között lopás , kábítószer birtoklás, valamint meg nem kezdett közérdekű munka fogházbüntetésre váltása miatt.

A két férfit elfogásuk után büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló