Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Kibékült Majka és Tóth Gabi

Aztán a rapper újra odaszúrt az énekesnőnek.

A Sztárban sztár leszek! múlt heti adásában Majka durván megsértette Tóth Gabit, aki könnyekre fakadt a kamerák előtt. A válófélben lévő Gabi abban az adásban készült először előadni legújabb dalát, az Átkozott nyárt, ráadásul új kedvesével Papp Máté Bencével - írta az nlc.hu.

Történt ugyanis, hogy Szologjan Edgar produkciója után Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. Mire a rapper Edgarnak címezve azt mondta, vigyázzon, ha az énekesnővel táncol, mert akkor rezeg a léc. Ennyi nem volt elég, még hozzákellett fűzni: „Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” Ezt követően Gabi már nem tudott megszólalni és igyekezett visszatartani a könnyeit, nem sok sikerrel. Később elárulta, Majka ezúttal túl messzire ment.

Később azért az énekesnő jól rápirított Majkára, Széchenyi Lili és Marics Peti produkciója után, amikor elmondta, szerencsések a tévénézők, hogy Peti két adásban is szerepel a TV2-n, majd a rapper visszakérdezett, kik a szerencsések? „Te vagy a szerencsés, hogy itt ülhetünk még mindig együtt és nem öltelek meg.”

Majka ennek ellenére ezúttal sem fogta vissza magát, bár beszólása után Gabi megölelte a rappert, az ismét odaszúrt neki. Nagy Alexa Tóth Verával énekelt a színpadon, melyet a rapper így véleményezett: „Minden hétre jut egy Tóth extra produkció.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű