Magyarországon fogták el az ausztriai gyilkosság gyanúsítottját

A gyilkosság a nyílt utcán történt, járókelők szeme láttára.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Magyarország felé menekült a bécsújhelyi gyilkosság elkövetője 2023. September 24. 11:40 lelőttek egy 34 éves férfit Bécsújhelyen (Wiener Neustadt) vasárnap hajnalban. A gyilkosság a nyílt utcán, egy pláza előtt történt a járókelők szeme láttára. A menekülő gyanúsítottat Magyarországon fogták el a rendőrök vasárnap reggel - írja az Index.

A rendőrségi szóvivő szerint a török származású férfit 3 lövéssel ölték meg hajnali fél 1 körül, a Cine Nova mozikomplexum előtti parkolóban. A helyi rendőrség az ügyben nyomozást indított.

Az egyik szemtanú szerint a parkoló, ahol a gyilkosság történt, teljesen tele volt, és több száz látogató láthatta a véres eseményeket.

A 42 éves gyanúsított a lövöldözés után autóval Magyarországra menekült – feltételezhetően azért, mivel Wiener Neustadtból a határ akár egy óra alatt is elérhető.

A férfit végül hazánk területén, vasárnap tartóztatták le a magyar rendőrök a kiadott Uniós elfogatóparancs alapján.

A jelenleg őrizetben lévő gyanúsítottat Magyarországnak ki kell adnia Ausztriának, de az még nem tisztázott, hogy erre mikor kerül sor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek