Megérkezett Szombathely adventi koszorúja a Berzsenyi térre

Az első gyertyagyújtás december 2-án, szombaton lesz.

Csütörtökön délelőtt érkezett meg Szombathely adventi koszorúja a Berzsenyi térre, a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai rögtön neki is láttak a díszítésnek, iskolai gyakorlat keretében. Fotósunk pedig megörökítette, ahogy a hidegben belevetik magukat a munkába.

Berzsenyi tér Adventi koszorú 2023
Traktoron hozták a több mázsa fenyőgallyat a koszorúhoz

A koszorú négy gyertyáját a korábbi évekhez hasonlóan Ávár Tibor, Guinness-rekorder gyertyaöntő készítette el. Az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása ökumenikus szertartás és ünnepi liturgia keretében szombatonként 16:30-kor lesz: december 2-án, december 9-én, december 16-án és december 23-án.

Berzsenyi tér Adventi koszorú 2023
Gyorsan haladtak a munkával a diákok
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely