Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az MSZP-SZTKE frakció sajtóközleménye

A szombathelyi szocialisták ki akarják deríteni, jó, vagy használt nyilászárókat építettek be az önkormányzati intézményekbe...

2010. november 8-án ismételten beadtuk a SAVARIA REHAB-TEAM Kft. illetve különböző építőipari gazdasági társaságok által elvégzett nyílászárócsere kivitelezési munkálatok jogszerűségét vizsgáló bizottság felállításáról szóló sürgősségi indítványunkat.

Reméljük, hogy Dr. Puskás Tivadar polgármester és Dr. Kaczmarski János jegyző figyelmét nem kerüli el sürgősségi indítványunk megléte. Bízunk benne,hogy polgármester úrnak ugyanúgy fontos az igazság kiderülése, mint nekünk, és reméljük, hogy indítványunkat napirendre tűzi.

MSZP-SZTKE frakció
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Korrupciós botrány – 10 százalék Martonnak és Szakálynak? - Frissítve

Végigszáguldott az országos sajtón egy hangfelvétel, amelyen egy szombathelyi önkormányzati cég irodájában nyíltan közlik a pályázóval: ha nyerni akar, 10 százalék jár Marton és Szakály fideszes képviselőknek. Marton Zsolt, az MSZP és a Savaria Rehab-Team is közleményben reagált.

Minek egy ablakot kinyitni?! - Sötétség délben egy szombathelyi óvodában

Tény, hogy a Benczúr óvodához nem illenek az új műanyag ablakok. Az is, hogy kevesebb lett a fény. De ki a felelős? A vezető óvónő, mint megbízó? Az önkormányzat, aki adta pénzt? Az alvállalkozó? Vagy a Savaria Rehab Team KFT?

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra