Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Nyilvános rendezvényen garázdálkodott

Háromszor is arcon ütötte a sértettet.

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat azzal a férfival szemben a Szombathelyi Járási Ügyészség, aki a vádirat szerint 2023 júliusában egy kemenesháti községben tartott sportbálon szóváltást követően háromszor ütötte ököllel arcon a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra