3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Sokan késve kaphatják meg az októberi családi pótlékot

Nem kell nagy csúszásra számítani.

Mivel a hónap első napja vasárnapra esett, így októberben nem a megszokott időpontban érkezik a családi pótlék az arra jogosultakhoz - írta a 24.hu.

 • A következő családi pótlékot,
 • a gyermekgondozást segítő ellátást,
 • a gyermeknevelési támogatást,
 • a fogyatékossági támogatást,
 • valamint a vakok személyi járadékát
 • 2023. október 3-án, vagyis kedden utalják.

  Így a banki jóváírás várható időpontja is október 3. lesz.

  Amennyiben a családi pótlékot nem bankszámlán írják jóvá az arra jogosultnak, hanem postai kifizetéssel érkezik meg, akkor várhatóan további 2–4 munkanapot kell még várni a kifizetésre.

  Az MBH Bak ügyfelei közül vannak, akik esetleg késve kaphatják meg a családi pótlékot, mivel a pénzintézetnél bankszünnapok vannak, éppen egy négynapos informatikai átállás zajlik.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek