Szeretné látni Putyint susogós melegítőben, atlétában pingpongozás közben?

Ritkán látott felvételek kerültek elő az orosz elnökről.

Exkluzív videó került elő az 1990-es évekből Vlagyimir Putyin orosz elnökről. Az egykori KGB-ügynököt színes melegítőszettben és atlétában örökítették meg pingpongozás, dartsozás és ebéd közben. A videót az 1990-es évek elején, egy május elsejei ünnepen forgathatták Finnországban. A 40 év körüli Putyin ekkor KGB-tisztként dolgozott és Anatolij Szobcsak, Szentpétervár akkori polgármesterének a tanácsadója volt – írja az Index.

A ritkán látott amatőr felvételt egy finn lap névtelen forrásból szerezte meg.

Az egyik felvételen Putyin egy atlétában pingpongozik Anatolij Szobcsakkal a testőrök ellen.

Az orosz elnök egyszer még el is mosolyodik, de amint észrevette, hogy videózzák, többször hátat fordít a kamerának. Putyin láthatóan igyekezett minél kevesebbet szerepelni.

A egykori KGB-ügynök dartsozás közben és egy csoportos ebéden is látható, ahol sört és vörösbort fogyasztottak.

A felvételeket valószínűleg a finn Thomesto cég vendéglátóhelyén készítették, Helsinkitől nagyjából 100 kilométerre. A vállalat korábban rengeteg fát importált Oroszországból.

Az 1990-es években Putyin gyakori vendég volt Finnországban. Az egykori KGB-ügynök ekkor tért vissza – az egykori Leningrádnak nevezett – Szentpétervárra, ahol a város külügyi kapcsolataiért felelős bizottság vezetője volt. A videón sokat látható Anatolij Szobcsakkal, akivel ebben az időben alakított ki jó kapcsolatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet