Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Tóth Gabi táncos párjával énekelte-táncolta el „az ő történetüket”

Volt férje kénytelen volt meghallgatni, ahogy a műsorvezető a stúdióban volt felesége produkcióját promózta.

Tóth Gabi és barátja, Papp Máté Bence most léptek fel először párként, a Sztárban sztár színpadán énekelte-táncolta el a páros Tóth Gabi új számát, az Átkozott nyárt. Ez az a szám, amely arról szól, hogy elesett a szerelem, csak a magány volt a társa, mi lesz vele istenem, hogy lesz csendes feleség, fáradt, türelem kell, és most ősszel lehunyja a szemét, hogy pihenjen - írta a Telex.

Tóth Gabi még nyáron jelentette be, hogy válik sztárséf párjától Krausz Gábortól. Egészen addig álompárként emlegették őket, és semmi jele nem volt a válságnak a külvilág számára.

Érdekesség, hogy a volt férj egyre több szereplést vállal. Jelenleg a csatorna Dancing with the Stars című műsorában táncol.

A show szombati adásának vége felé Lékai-Kiss Ramóna emlékeztette a nézőket, hogy Tóth Gabi vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! színpadán lép fel új párjával – mindeközben az énekesnő volt párja, Krausz Gábor is a stúdióban tartózkodott.

A TV2 műsorának egyik átkötőprogramjaként énekelt Tóth Gabi, majd párjával együtt táncoltak is. Az előadás végén Tóth Gabi arról beszélt, nagyon boldogok most együtt, de elmondta azt is, hogy „nagyon fájdalmas és mély volt az alkotási folyamat”. Kiderült továbbá, hogy az Átkozott nyárt nem más ihlette, mint egy 100 éves orosz népzene.

„A szöveg volt nagyon mély és nehéz, mert voltak nehéz időszakok, de annál boldogabb jelent és jövőt hozott magával” – fogalmazott Tóth Gabi, aki egy nagy érzelmi kitárulkozásnak nevezte a dalt. Mátéval való kapcsolatáról azt mondta, „nem nagyon beszéltünk és nem nagyon mutatkoztunk az elmúlt pár hónapban” – ebben a dalban akarták megmutatni, mi történt velük, tette hozzá.

„Az üzenetünk az ezzel a dallal, hogy legyünk bátrak, merjünk szeretni” – mondta végül Tóth Gabi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű