Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pár óra és elkezdődik Budapesten az elmúlt évek valószínűleg legnagyobb ellenzéki tüntetése

Fidesz propagandagyár ezerrel tolja a rémisztgetést: a mai tüntetést a Soros-hálózat pénzeli, káosz, lángok, ellenforradalmárok és vér vár azokra, aki ki mernek menni. Gulyás Márton lett a nap főellensége.

Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért

címmel ma délután tüntetést szerveznek Budapesten. Az eseményre jelen állapotok szerint 36 ezren jelezték, hogy elmennek, de további 84 ezer érdeklődő csatlakozott hozzájuk a Facebookon. Kezdés 17.30-kor lesz Budapesten az Operánál.

Homonnay Gergely a tüntetés egyik fő szervezője azt nyilatkozta az Indexnek, hogy pártoktól független eseményről lesz szó, a demonstráció főszervezői közül, „mint menet közben kiderült, mindenki más ellenzéki pártra szavazott”.

Tüntetés a civil szervezetekről szóló törvénytervezet ellen Budapesten
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A demonstráció szervezői a következő követeléseket fogalmazták meg:

 • A szavazatok újraszámlálását!
 • Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!
 • Tisztességes választást! Új választási törvényt!
 • Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!
 • Mindeközben a magyar galaxis másik, kétharmados univerzumában a kormány propagandagépezete ezerrel tolja a rémisztgetést

  Fidesz propagandagyár ezerrel tolja a rémisztgetést: a mai tüntetést a Soros-hálózat pénzeli, káosz, lángok, ellenforradalmárok és vér vár azokra, aki tüntetni mernek.

  Rogán Antal a Magyar Időknek ezt nyilatkozta:

  a mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen. Egész Európában ezt teszik, ezt tették Bécsben, Prágában és Pozsonyban is, nálunk is ez történik.

  Lett egy újabb főellenség is, Gulyás Márton, aki a Figyelő is megírta, Soros-listás, és most káoszt akar, ráadásul "a Színművészeti Főiskoláról elzavart egykori rendezőhallgató", ami felettébb gyanús. A Riposttól kezdve az Origo is azt szajkózza, hogy Gulyás Márton, a Közös Magyarország Mozgalom vezetője behívta a Soros-rohamosztagot:

  Törni-zúzni akarnak Pesten! Soros segítségével rászabadítja azokat az ellenségeket az országra, akik felgyújtották Hamburgot is.

  A Magyar idők szerint is szimplán a Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon, ezért a mai tüntetés.

  Gulyás Márton tüntetés
  444.hu

  A propagandagépezet célja egyértelmű: ELRETTENTENI azokat, akik még élni akarnak gyülekezési- és szólásszabadságukkal, és szeretnének ma ott az Operánál, 17.30-tól demokratikus jogukkal élve demonstrálni.

  Budapesti kollégánk mindenesetre kint lesz, úgyhogy este fél hattól élőben jelentkezünk!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra