Pár óra és elkezdődik Budapesten az elmúlt évek valószínűleg legnagyobb ellenzéki tüntetése

Fidesz propagandagyár ezerrel tolja a rémisztgetést: a mai tüntetést a Soros-hálózat pénzeli, káosz, lángok, ellenforradalmárok és vér vár azokra, aki ki mernek menni. Gulyás Márton lett a nap főellensége.

Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért

címmel ma délután tüntetést szerveznek Budapesten. Az eseményre jelen állapotok szerint 36 ezren jelezték, hogy elmennek, de további 84 ezer érdeklődő csatlakozott hozzájuk a Facebookon. Kezdés 17.30-kor lesz Budapesten az Operánál.

Homonnay Gergely a tüntetés egyik fő szervezője azt nyilatkozta az Indexnek, hogy pártoktól független eseményről lesz szó, a demonstráció főszervezői közül, „mint menet közben kiderült, mindenki más ellenzéki pártra szavazott”.

Tüntetés a civil szervezetekről szóló törvénytervezet ellen Budapesten
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A demonstráció szervezői a következő követeléseket fogalmazták meg:

 • A szavazatok újraszámlálását!
 • Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!
 • Tisztességes választást! Új választási törvényt!
 • Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!
 • Mindeközben a magyar galaxis másik, kétharmados univerzumában a kormány propagandagépezete ezerrel tolja a rémisztgetést

  Fidesz propagandagyár ezerrel tolja a rémisztgetést: a mai tüntetést a Soros-hálózat pénzeli, káosz, lángok, ellenforradalmárok és vér vár azokra, aki tüntetni mernek.

  Rogán Antal a Magyar Időknek ezt nyilatkozta:

  a mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen. Egész Európában ezt teszik, ezt tették Bécsben, Prágában és Pozsonyban is, nálunk is ez történik.

  Lett egy újabb főellenség is, Gulyás Márton, aki a Figyelő is megírta, Soros-listás, és most káoszt akar, ráadásul "a Színművészeti Főiskoláról elzavart egykori rendezőhallgató", ami felettébb gyanús. A Riposttól kezdve az Origo is azt szajkózza, hogy Gulyás Márton, a Közös Magyarország Mozgalom vezetője behívta a Soros-rohamosztagot:

  Törni-zúzni akarnak Pesten! Soros segítségével rászabadítja azokat az ellenségeket az országra, akik felgyújtották Hamburgot is.

  A Magyar idők szerint is szimplán a Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon, ezért a mai tüntetés.

  Gulyás Márton tüntetés
  444.hu

  A propagandagépezet célja egyértelmű: ELRETTENTENI azokat, akik még élni akarnak gyülekezési- és szólásszabadságukkal, és szeretnének ma ott az Operánál, 17.30-tól demokratikus jogukkal élve demonstrálni.

  Budapesti kollégánk mindenesetre kint lesz, úgyhogy este fél hattól élőben jelentkezünk!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet