3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Vitéz és Zsömi is vár minket az állatok világnapján

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai több kutyát is elvisznek a Saághy István Parkba.

„Vitéz vagyok, 2,5 éves drótszőrű magyar vizsla fiú. Imádok dolgozni, ami nekem inkább szórakozás. Gazdimmal szavak nélkül is megértjük egymást. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mit tudok, találkozzunk október 4-én, az Állatok Világnapján” - olvashatjuk Horváth Ákos kutyájának "gondolatait” a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.

Vitéz gazdájával, Horváth Ákossal.
Facebook/Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Vitéz mellett ott lesz Zsömi is, aki Szalai Csaba vadgazdálkodási osztályvezető kutyusa. Zsömi szereti, ha a gyerekek egész nap dögönyözik. Persze, a gazdi kérésére munkáról is szó lehet.

Ő pedig Zsömi.
Facebook/Szombathelyi Erdészeti Zrt.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai több fajta kutyát (pl. véreb, tacskó, vizsla) is elvisznek október 4-én a Saághy István Parkba, és különböző állomásokon bemutatják, melyiket milyen feladatra képezték ki. Mesélnek a kiválasztásról, a tanulási folyamatról, a „munkatársi” kapcsolat eléréséről, és arról, miért olyan jó a kutya és gazdája közötti együttműködés. Ezzel a programmal csatlakozik az erdészet az Állatvédelmi Témahéthez.

A program regisztrációhoz kötött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek