Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ne maradjon le: Vegyen lakást a Mira Garden új szombathelyi lakóparkjában még az áremelkedés előtt

Éljen a bevezető árak lehetőségével és az 5%-os áfa kedvezménnyel, melyet a cég szerződésben garantál Önnek!

Az építkezések a Mira Garden Lakóparkban elkezdődtek; az új tulajdonosok 2019. novemberében már birtokba is vehetik lakásaikat. Ne maradjon le Szombathely egyik legnívósabb lakóparkjáról! Már mindkét épület lakásai foglalhatók. Egyedi fizetési ütemezéssel lakásaink már 1 millió forinttal leköthetők!

A déli városrészen a Jászai Mari utca 1-es szám alatt épül egy ütemben a két lakótömbből álló lakópark. Az „A” épületben 28, míg a „B” épületben 29 lakás kap helyet. Szombathely belvárosától gyalog mindössze 10 perc, autóval csupán 5 perc az odavezető út.

A Mira Garden Lakóparkban - minden követelménynek megfelelve - különleges lakókörnyezetet kínálunk a Szombathely belvárosához közel élni vágyók számára. Minden generáció számára ideális otthont biztosítunk.

A terület és a környék - kedvező elhelyezkedése miatt - kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kijelenthetjük, a város egyik legnépszerűbb lakónegyede lesz a jövőben. A városrész illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már folyamatban van. Leendő ügyfeleink a nappali + 1 szobás elrendezésű lakásoktól a nappali + 3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra ideális otthont, melyekhez kényelmes teraszok illetve erkélyek tartoznak. A földszinti lakásokhoz lekerített, kizárólagos használatú kertrész is épül.

Az impozáns távlati kép
novadom.hu

A remek elosztású, kisebb lakásaink befektetésnek, illetve első lakáshoz jutó fiataloknak is nagyszerű választás. A kiváló tervezői munkának köszönhetően, már az 54-56 négyzetméter alapterületű lakásaink nappali + 2 szobával rendelkeznek, a 64 négyzetméteres lakások pedig nappali + 3 szobával és két illemhelyiséggel vannak ellátva. Továbbá a 70 négyzetméter felettiek nappali + 3 szobás elosztással lettek megtervezve, melyek kialakításánál természetesen figyelmet fordítottunk a nagycsaládos vásárlóinkra. Ezekhez a lakástípusokhoz két fürdő és két illemhelyiség is tartozik; így ideálisak egy öttagú család számára is. Utóbbi lakástípusok a földszinten is megtalálhatók, kizárólagos használatú kerttel, így az oda költözők szinte családi ház érzetét élik majd át. Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy az utóbb említett lakástípusokat a CSOK kínálta lehetőségek kihasználására is ajánljuk, mivel azok minden követelménynek megfelelnek. Cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

Az épületekben kellő számú, külön bejáratú, zárható tároló hely kerül kialakításra; ezek külön megvásárolhatók. A kialakított pakoló helységek igazán praktikusak azoknak az ügyfeleinknek, akiknek a helyszűke gondot okoz.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására, a zárt udvarban 76 db parkoló és 8 db garázs is helyet kap. A zárt udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik; a kényelmes be- és kijutást távirányítású kapu biztosítja. Azoknak a családoknak, akiknek több autó van a tulajdonában, lehetőség van további parkoló vásárlására is.

A belső udvar és a parkolók
novadom.hu

A "SAVARIA CSILLAGA" mottónkkal - a MIRA GARDEN LAKÓPARK projekt - leendő otthonainak a különleges lehetőségét és életérzését szeretnénk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formavilágba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek. A lakópark beruházója a Novadom Group Kft. leányvállalata, a Novadom Home Kft. További leányvállalatai közé tartozik még a Novadom-Lak Ép Kft. és a Novadom Wohn-Bau Kft., amely cégek a Szombathelyi Minerva Lakóparkban átadott COLOR-HÁZ Fantázianéven ismert 26 lakásos projekt beruházói, illetve a jelenleg is építés alatt álló 49 Lakásos Átrium-Házé is.

Esti fények
novadom.hu

A projekt tervezője a 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft. A társasház magas műszaki minőségben történő generál kivitelezéséről a helyi székhelyű Vasi Opus Kft. gondoskodik, szintén évtizedekkel rendelkező tapasztalataival.

A MiraGarden Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, szem előtt tartva a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt. Hogy elkerülje a lakópark zsúfoltságát, a beruházó a megengedett beépítési százalékok egy részéről lemondott, ezzel is biztosítva a több zöld területet és kertet, gondolva a leendő tulajdonosok lakóparki kényelemére. A modern, lapostetős épület környezetbe illesztését a rendezett kert teszi teljessé, ami a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is, ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy Minőségi Modern Lakóparkban a lakását!

Nézze meg a lakóparkról készült videót!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra