A Balázs Kicks berúgta az ajtót és másfél milliárdot kaszált tavaly

Pachert Balázs ezek után 163 millió forint osztalékot fizetett ki saját magának.

2023 jól sikerült a Balázs Kicks életében, ugyanis 1,517 milliárd forint nettó árbevétel mellett 146,2 millió forintos adózott nyereséget ért el. Ebből Pachert Balázs 163 millió forint osztalékot fizetett ki, saját magának - írta az RTL.

A cipőboltot 2021. novemberében alapította 3 nappal a 19. születésnapja után, a következő évben pedig már 933,7 millió forint volt az árbevétele. Ehhez akkor 92,6 milliós adózott eredmény társult, így elmondható, hogy dinamikusan fejlődik a dolog.

Akárcsak a cég eszközállománya, ami az alapításkor még csak 11,4 millió forint volt, az tavaly már 337,2 millió forintra rúgott. Az anyagi sikerekhez a marketing is hozzájárult, itt fizetett "csakis és mindig készpénzzel" Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, de Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-képviselője is. Emellett volt egy exkluzív együttműködés a 2okos streamer párossal, akik itt árulták közel 18 ezer forintos pólóikat, amikért órákon át az úttesten álltak sorba az emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek