A békemenetig biztosan visszalépteti Szentkirályi Alexandrát a Fidesz - már amennyiben visszalépteti

A Medián most közzétett felmérése szerint Budapesten Karácsony fölényesen vezet.

Legkésőbb a Békemenet napjára “bizonyosan eldől”, hogy visszalépjen-e Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid, az LMP jelöltjének a javára - tudta meg az ATV. Ugyanakkor nem ez az egyetlen lehetőség, mivel Vitézy esetleges visszalépésének hatását is mérik.

Az ATV szerint a visszaléptetésnek nagy az esélye, mivel a múlt heti kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter az erre vonatkozó kérdés elől kitért, de Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója sem cáfolta határozottan a Hetek podcastjában.

A Medián most közzétett felmérése szerint Budapesten Karácsony fölényesen vezet, Szentkirályi pedig továbbra is második a főpolgármesteri versenyben - számolt be a hvg.hu. A kutatás szerint választani tudó budapestiek 46 százaléka Karácsony Gergelyre, 26 százaléka Szentkirályi Alexandrára, 24 százaléka Vitézy Dávidra, 4 százaléka pedig a Mi Hazánk jelöltjére, Grundtner Andrásra voksolna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet