Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Sebestyén Balázs: Amit a Class FM közleményében ír, az hazugság!

Holnaptól nincs Morning Show. Arra hivatkoznak, hogy Sebestyén Balázs inkább a televíziózásra akar koncentrálni, ő viszont a Facebookon tagad mindent.

Egy elég meglepő közleményre bukkanhattak azok, akik ma meglátogatták a ClassFM Facebook-oldalát:

Facebook

Első pillantásra úgy tűnik, hogy az adó csak arra hívja fel a hallgatók figyelmét, hogy november 19-én csak az analóg sugárzás áll le, digitális formában továbbra is hallgathatják a rádiót. A közlemény végén viszont azt is bejelentik, hogy a mai volt az utolsó Morning Show, hiszen Sebestyén Balázs ezentúl inkább a televíziózásra akar koncentrálni.

Balázs viszont egy Facebook-os videóban tagadta mindezt.

Holnap 5.45-kor ott leszünk a radiónál, hogy bebizonyítsuk: mi szeretnénk Nektek rádióműsort készíteni, és amit a közleményben írnak, az hazugság!

- írja.

A videóban azt mondta, hogy a mai napon ő, és mindkét műsorvezető társa kapott egy levelet, amiben az áll, hogy holnap már egyiküknek sem kell bemenniük a Morning Show-ba.

Sajnálom, sajnáljuk, hogy így alakult, Feri, Jani nevében is mondom

- zárta a rövid videót, amit itt nézhetnek meg:

A kérdés már csak az, hogy a hallgatókat egyáltalán érdekelni fogja-e ezután a ClassFM. A jövő héttől az analóg rádiókon, így például a kocsikban, már egyáltalán nem lehet fogni az adást, most pedig megszabadultak Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorától, és a rádió legnagyobb sztárjaitól is.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű