Sebestyén Balázs: Amit a Class FM közleményében ír, az hazugság!

Holnaptól nincs Morning Show. Arra hivatkoznak, hogy Sebestyén Balázs inkább a televíziózásra akar koncentrálni, ő viszont a Facebookon tagad mindent.

Egy elég meglepő közleményre bukkanhattak azok, akik ma meglátogatták a ClassFM Facebook-oldalát:

Facebook

Első pillantásra úgy tűnik, hogy az adó csak arra hívja fel a hallgatók figyelmét, hogy november 19-én csak az analóg sugárzás áll le, digitális formában továbbra is hallgathatják a rádiót. A közlemény végén viszont azt is bejelentik, hogy a mai volt az utolsó Morning Show, hiszen Sebestyén Balázs ezentúl inkább a televíziózásra akar koncentrálni.

Balázs viszont egy Facebook-os videóban tagadta mindezt.

Holnap 5.45-kor ott leszünk a radiónál, hogy bebizonyítsuk: mi szeretnénk Nektek rádióműsort készíteni, és amit a közleményben írnak, az hazugság!

- írja.

A videóban azt mondta, hogy a mai napon ő, és mindkét műsorvezető társa kapott egy levelet, amiben az áll, hogy holnap már egyiküknek sem kell bemenniük a Morning Show-ba.

Sajnálom, sajnáljuk, hogy így alakult, Feri, Jani nevében is mondom

- zárta a rövid videót, amit itt nézhetnek meg:

A kérdés már csak az, hogy a hallgatókat egyáltalán érdekelni fogja-e ezután a ClassFM. A jövő héttől az analóg rádiókon, így például a kocsikban, már egyáltalán nem lehet fogni az adást, most pedig megszabadultak Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorától, és a rádió legnagyobb sztárjaitól is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű