A Cobra11 lassan beszivárgott a magyar autósok világába

Az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál autósüldőzés, a Budafoki úton üvegteraszba csapódó boyracer volt.

A Budapesti Autósok közössége folyamatosan teszi közzé a közlekedési anomáliakat bemutató videókat. Az elmúlt napokban két kirívó eset is felkerült a Youtube-csatornájukra. Az első egy boyracer esete, aki a Budafoki úton próbált autóversenyzőset játszani, de egy koccanás után letarolt egy üvegteraszt.

Információink szerint a balesetet okozók elmenekültek, az autónak pedig nem volt biztosítása

A másik eset az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál történt. Egy öreg Audit üldöztek a rendőrök, de a menekülésnek baleset lett a vége. A járműben tartózkodó egyik férfi az elválasztó terelést átmászva futva próbáltak elmenekülni a helyszínről, akit az egyik rendőr szintén futva kezdtek el üldözni. A többieket a helyszínen őrizetbe vették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek