A Facebook letiltotta a Fidesz videóját, mert ellopták a Roxette zenéjét

A Roxette "Listen to Your Heart" dala a jogtulajdonos engedélye nélkül hangzott el.

„A Facebook letiltotta a Fidesz kongresszusról készült propagandavideóját, mert a Roxette együttes "Listen to Your Heart" dala a jogtulajdonos engedélye nélkül hangzott el” – írja Facebook bejegyzésében Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő – majd így folytatja:

Fidesz kongresszus
MTI

„A posztnak csak a hűlt helye látszik. A HírTV monstre 5,5 órás (!) közvetítéséből pedig levették a hangsávot azokban a percekben, amikor a lopott számot játszották engedély nélkül.

A kis eredmény is eredmény, végre kis következménye volt egy fideszes lopásnak, mégha "csak" szellemi tulajdon lopásáról volt is szó. De karácsonykor örülünk az egészen kicsi jó híreknek is.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet