A Falco titokzatos új igazolása

Mégis ismerős az arc a 23-as mezben.

Még a ZTE elleni meccs Nem okozott gondot a Falcónak a ZTE 2023. December 10. 21:05 előtti egyik Falco edzésen egyszer csak nyílt az ajtó, és megjelent talpig sárga-feketében, 23-as számmal egy új játékos, aki azonban senkit nem fog kiszorítani a csapatból.

Horváth Ákos volt az, a WSSz színésze, aki a klub és a szombathelyi színház együttműködésének újabb fejezetében vett részt, ezúttal egy közös játékban, mint új játékos a csapat mezében.

Horváth Ákos (WSSz) Falco mezben
falcokc.com

Egyébként, mint a klub honlapja beszámol róla, "a színházzal nem ez volt az első közös akciónk, már tervben van a következő meglepetés is. Projektjeink célja, hogy feszegessük a színház és a sport (jelen esetben a kosárlabda és csapatunk) határait, valamint egy aktív, együttműködő, egymást segítő partnerséget ápoljunk."

Elnézve egyébként a honlapon a közös edzésről készült képeket, a színész kezében egyáltalán nem áll idegenül a labda, a tempódobás kéz-, és testmozdulatát akár tankönyvbe is lehetne tenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű