A familienbonust is érintette az Európai Bíróság döntése

Az Ausztriába ingázó munkavállalók esetében nemcsak a családi pótlék indexálását törölte el az Európai Bíróság.

Az Európai Bíróság az Ausztriába ingázó munkavállalók esetében az adóvisszatérítéssel igényelhető familienbonust és egyedül kereső, egyedül nevelő kedvezményt is korrigálja. Ez azokra a dolgozókra vonatkozik akiknek jár bahy járt a családi pótlék, valamint a párjuk jövedelme nem haladta meg az évi 6000 eurót - írja az ujszonalunk.com .

A 2019-es, 2020-as, 2021-es adóvisszatérítés esetében az osztrák hivatal korrigálja az összeget. Akinek 2021-es év már folyamatban van, az igénylés beadva, de a kifizetés még nem történt meg, annak most az egyébként is hosszabb várakozási idő tovább nyúlik. A kifizetéseket ugyanis már az új szabályok előírásai szerint kell a hivatalnak kiszámolnia és kifizetnie.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek