A felcsúti kisvasutat is kipróbálta Magyar Péter híveivel

Beszámolók szerint voltak olyan helyiek, akik nem mertek kimenni a rendezvényre, mert félnek a megtorlástól.

“A vonat nem vár, elindult már…” - írta ahhoz a fotójához Magyar Péter, amelyen éppen vonatozik. Nem akármilyen vonatra szállt fel. Kipróbálta a felcsúti kisvasutat - látható a 444. videójában, amelyben a politikus arról is beszélt, hogy szerinte tisztességes módon gazdagodott-e meg Mészáros Lőrinc.

Facebook/Magyar Péter

A politikus pénteken Felcsútra és Orbán Viktor családjának a birtokára, Hatvanpusztára látogatott, hogy megnézze ahogy ő fogalmazott a NER szívcsakráját.

Magyar a felcsúti beszéde után próbálta ki a Pancho Aréna és Orbán Viktor háza mellett is megálló kisvasutat, majd innen Bicskére, a kegyelmi ügy kiindulási helyszínére ment tovább követőivel együtt. A 444 beszámolója szerint Bicskén és Felcsúton is voltak olyan helyiek, akik nem mertek kimenni a rendezvényre, mert féltek az esetleges megtorlásoktól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek